Een vlotte herstelling van elke auto

Is je auto defect? Dan staan wij voor je klaar om hem vakkundig te herstellen. En dat doen we op korte termijn. Want we weten dat jouw dagelijkse mobiliteit heel belangrijk voor je is!


We zorgen voor een snelle herstelling van je wagen. Of je nu een particulier of bedrijf bent en of je met een nieuwe auto, tweedehandswagen of bedrijfswagen rijdt: je kunt altijd bij ons terecht voor grote en kleine herstellingen. 4all cars herstelt alle modellen van alle merken.

Duidelijk bestek, kwaliteitsvolle materialen

We maken een duidelijk bestek op, zodat je precies weet hoeveel de herstelling van je auto kost. Alle materialen die we gebruiken zijn van topkwaliteit. Samen met de ervaring van onze vakmensen is dat jouw garantie op een hoogwaardige herstelling.

Je mobiliteit verzekerd

Je kunt tijdens de herstelling van je auto wachten in onze comfortabele wachtzaal. Moet je ergens zijn? Dan huur je tegen een kleine vergoeding een vervangwagen of vervangfiets. Zo is je mobiliteit ook bij autopech verzekerd. Wanneer je je wagen weer oppikt, is die gewassen en gestofzuigd. Je rijdt dus in een propere auto weer verder.

Je auto laten onderhouden door 4all cars

  •  Alle merken, alle modellen
  •  Ervaren vakmensen
  •  Materiaal van topkwaliteit
  •  Duidelijk bestek
  •  Verzekerde mobiliteit: vervangwagen of -fiets

Heb je een vraag of wil je meer weten over een herstelling van je auto? Neem dan gerust contact met ons op.