Wil je meer weten over onze aanpak bij kleine carrosserieschade? Neem dan gerust contact met ons op.

Kleine carrosserieschade snel hersteld

Een paaltje dat je niet hebt gezien. Kinderen die tegen je wagen fietsen. Een parkeerplaats die iets kleiner bleek dan je dacht. Meer is er niet nodig om kleine carrosserieschade op te lopen aan je wagen.

Onze vakbekwame en ervaren carrossiers staan voor je klaar om snel kleine carrosserieschade te herstellen.

Snelle herstelling = erger voorkomen

Je doet er goed aan om kleine carrosserieschade, zoals deukjes, krassen en lakschade snel te laten herstellen. Zo voorkom je dat het probleem groter wordt. Dankzij de ervaring en vakkennis van onze carrossiers, en onze hoogwaardige technieken en materialen herstellen wij kleine carrosserieschade in één dag. Je krijgt een gratis vervangwagen als je die nodig hebt.

Ook voor glas en velgen

4all cars is je partner voor de herstelling van kleine glasschade aan je autoruiten. En als bandencentrale hebben we ook de juiste expertise in huis om schade aan (je) velgen te herstellen.

Kwaliteit en levenslange garantie

Laat je kleine carrosserieschade herstellen door 4all cars? Dan verzeker jij je van een vlotte uitvoering én een kwaliteitsvol resultaat. Bovendien geniet je van een levenslange garantie op je kleine carrosseriewerken.

Kortom: 4all cars is voor iedereen in de regio Sint-Gillis-Waas, Stekene en Vrasene dé partner voor de herstelling van kleine carrosserieschade.

Kleine carrosserieschade laten herstellen door 4all cars

  • Alle merken en modellen
  • Ervaren en vakbekwame carrossiers
  • Herstel in één dag
  • Gratis vervangwagen
  • Levenslange garantie