Onderhoud en herstellingen van alle automerken

Voorkomen is beter dan genezen. Wil je lang genieten van het comfort van een veilige wagen én je verzekeren van een goede overnameprijs? Rij je auto dan tijdig onze garage binnen voor onderhoud. Is je auto defect? Dan staan wij voor je klaar om hem vakkundig te herstellen. En dat doen we op korte termijn. Want we weten dat jouw dagelijkse mobiliteit heel belangrijk voor je is!

Multimerk

We zorgen voor een snelle herstelling van je wagen. Of je nu een particulier of bedrijf bent en of je met een nieuwe auto, tweedehandswagen of bedrijfswagen rijdt: je kunt altijd bij ons terecht voor grote en kleine herstellingen. 4all cars herstelt alle modellen van alle merken.

Eenvoudig een afspraak maken, duidelijk bestek, kwaliteitsvolle materialen

Koop je een nieuwe auto bij ons? Dan kunnen we die uitrusten met een chip. We weten dan precies wanneer je auto onderhoud nodig heeft. Als dat moment is aangebroken, krijg je een uitnodiging om langs te komen.

Heeft je wagen geen chip? Dan maak je heel gemakkelijk een afspraak voor onderhoud via onze onlinemodule of onze app. Of je neemt contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp.


Schade? We maken een duidelijk bestek op, zodat je precies weet hoeveel de herstelling van je auto kost. Alle materialen die we gebruiken zijn van topkwaliteit. Samen met de ervaring van onze vakmensen is dat jouw garantie op een hoogwaardige herstelling.

Je mobiliteit verzekerd

Je kunt tijdens de herstelling van je auto wachten in onze comfortabele wachtzaal en genieten van een kopje koffie en gratis wifi.

Moet je ergens zijn? Dan huur je tegen een kleine vergoeding een vervangwagen of vervangfiets. Zo is je mobiliteit ook bij autopech verzekerd. Wanneer je je wagen weer oppikt, is die gewassen en gestofzuigd. Je rijdt dus in een propere auto weer verder.

Prestaties

- Onderhoud
- Wintercheck
- Airco
- Ad Blue
- Ruitenwisser
- Lichten afstellen
- Nummerplaten
- Batterij / Alternator

- Remblokken en/of - schijven
- Schokdempers
- Uitlaat
- Distributieriem
- Koppeling
- Roetfilter
- Ophaning
- Aandrijfassen
- Stuurinrichting
- Andere prestaties

Diagnose

- Pre-Technische controle
- Diagnose Batterij
- Diagnose remmen
- Elektronische diagnose

Je auto laten onderhouden door 4all cars

  •  Alle merken, alle modellen
  •  Ervaren vakmensen
  •  Materiaal van topkwaliteit
  •  Duidelijk bestek
  •  Verzekerde mobiliteit: vervangwagen of -fiets