4all cars carrosserie is
gekwalificeerd om alle merken te
herstellen via het Go Smart netwerk


De SMART REPAIR technieken (SMall Area Repair Techniques) richten zich tot het herstel van kleine schades op gebied van carrosserie, ruiten, velgen en interieurbekleding.


In een polyvalente "One Day Repair" zone wordt de volledige herstelling uitgevoerd, en moet uw voertuig aldus niet meer verplaatst worden tussen de verschillende werkzones.


Door hun ervaring en hun opleiding kunnen onze 4all cars herstellers instaan voor alle types en merken van voertuigen. Zij garanderen in alle zelfstandigheid de volledige herstelling van ieder voertuig, wat ook de aard van de schade mag zijn.

1. Carrosserie herstellen : Smart Repair technieken maken het mogelijk kleine schades te herstellen aan de carrosserie, de ruiten, de velgen, de koplampen en andere lichten, en ook aan de bekleding van het interieur van het voertuig. Het gaat om snelle en voordelige herstellingen : Smart Repair vermijdt het vervangen van onderdelen.

  2.Bumper herstellen : Deuk, verfschade, kras, barst of scheur op uw bumper? Om dit alles te herleiden naar een slechte herinnering herstelt 4all cars alle type schades aan de bumpers van uw wagen. Wij beheersen perfect de nodige hersteltechnieken (spot en smart repair) die bumpers weer bestendig en mooi maken !

  3. Spot repair : De Spot Repair heeft een maximale grootte van één A4-pagina. Spot Repair een snelle en economische hersteltechniek om kleine krassen en beschadigingen te herstellen.

  4. Inside reinigen voertuig : Afhankelijk van de aard en oorzaak van de schade, gebruikt 4all cars verschillende producten en technieken: stoom, oplosmiddelen, natuurlijke oliën, polieren, enz. De binnenbekleding, of het nu stof of leer is, zal profiteren van een echte opknapbeurt.

  5. Ruiten herstellen : Een barst in een ruit of voorruit kan snel erger worden. Om de kosten van een volledige vervanging van de ruit te vermijden, neemt u preventieve maatregelen en laat u deze herstellen door je 4all cars-carrosseriehersteller.

  6. Koplampen polieren : Om de hoge kosten van het vervangen van een koplamp te vermijden, gebruikt 4all cars smart repair technieken die kleine beschadigingen verwijderen. De koplamp herwint hierdoor zijn glans en zijn transparantie.

  7. Velgen herstellen en spuiten : Randen van een voetpad of steenslag … De velgen van uw auto worden soms beschadigd. Ga bij je 4all cars carrosseriehersteller om ze op te knappen! Wij repareren alle types velgen.

  Hulp nodig bij schade?

  Bezoek onze splinternieuwe carrosseriegebouw & apparatuur om jullie snel, professioneel en goedkoop te kunnen helpen! Maak een afspraak met één van onze experts.

  Een expert belt je terug!

  Krijg advies op maat. Laat jouw nummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  Gratis offerte gewenst!

  Om je snel en makkelijk te kunnen helpen hebben wij enkel nodig: e-mail, nr-plaat, km-stand en foto's. Bedankt!

  Grote carrosserieschade laten herstellen door 4all cars

  • Splinternieuw carrosseriegebouw & apparatuur om jullie snel, professioneel en tegen de beste prijs te kunnen helpen!
  • Alle merken en modellen
  • Ervaren en vakbekwame carrossiers
  • Gratis vervangwagen of ophaal- en terugbrengservice
  • Vijf jaar garantie
  • Gecontroleerd op 24 veiligheidspunten
  • Wens je meer informatie over de herstelling van grote carrosserieschade? Neem dan gerust contact met ons op.