VAN EEN KLEINE KRAS TOT EEN FLINKE PEER? 4ALLCARS MULTIMERK MAAKT WERK VAN ELK KOETSWERK! DIT IN HET KLANTEN-, FLEET-, MAKELAAR-, EN VERZEKERING NETWERK.

SINT-GILLIS-WAAS (OVER GOLFCLUB ) | +32 (0)3 727 1119 | INFO@4ALLCARS.BE

BON T.W.V 10% OP SCHADEONDERDELEN ALS OPDRACHT VIA U MAKELAAR KOMT. (*)

.

VOORWAARDEN BETREFT "BON T.W.V 10% OP SCHADE ONDERDELEN". (*)

.

WIJ ZIJN BLIJ DAT JE 4ALLCARS CARROSSERIE ALS HERSTELPUNT GEKOZEN HEBT. ALS DANK GEVEN WIJ EEN WAARDEBON(*) CADEAU. GEBRUIK DEZE VOOR VERVALDATUM DOOR KENNIS TE MAKEN MET ONZE ANDERE DIENSTEN OP WWW.4ALLCARS.BE.

                  (*)

  • = 10% op onderdelen Excl. BTW. op alle carrosserie- & garagewerken die niet gedekt zijn door een tegemoetkoming van de verzekering.

  • Niet overdraagbaar op andere wagen. Wel indien er in deze periode iets met de wagen zou gebeuren. (nieuwe of vervangen door….)  
  • Niet van toepassing op banden & extra promo kortingen.
  • 1 Jaar Geldig per schijf van 200 Euro. (Bijvoorbeeld; Bon 390 Euro mag in 2 jaar opgenomen worden.) 

MULTIMERK CARROSSERIE 4ALLCARS herstelt of vervangt alle autoruiten van ieder automerk, model en leeftijd.

Wij zijn erkend als glashersteldienst en verzorgen de volledige opvolging van uw schadedossier. 

4ALLCARS controleert altijd vooraf of een sterretje in de voorruit niet kan hersteld worden zonder de volledige voorruit te vervangen. Dat is voordelig voor u én voor uw wagen.

Voor hagelschade gebruikt MULTIMERK CARROSSERIE 4ALLCARS  systeem, een unieke manier om kleine deuken te herstellen.

De voordelen van dit systeem zijn : - behoud van de originele lak - snelle herstelling - kostenbesparend systeem - milieuvriendelijke methode.

 

Bij spotrepair wordt een bumper, spiegelkap of een kleine schade aan het koetswerk plaatselijk hersteld en gelakt.

Elke kras of steenslag wordt onzichtbaar en vakkundig weggewerkt. Deze techniek is sneller en veel goedkoper dan klassieke herstelmethodes.

Ze wordt dan ook vaak toegepast op motorhomes om te vermijden dat een volledige flank moet worden herspoten na een plaatselijke herstelling.

De kwaliteit van een spot repair is van hetzelfde niveau dan een klassieke herstelling. Alleen is de prijs die u moet betalen merkelijk lager.

SMART REPAIR

Smart Repair is een hersteltechniek voor kleinere schades (+/- GSM formaat), velgenherstellingen, ruitherstelling, interieur, enz.

Dankzij deze techniek wordt de herstelling beperkt tot een plaatselijke ingreep. Aldus worden minder herstel- en verfproducten gebruikt, en wordt de herstelling sneller uitgevoerd.

 

Veel voertuigen op de weg hebben last van vergeelde of matte koplampen als gevolg van UV straling.

Daarnaast hebben koplampen ook te lijden onder algemene slijtage van slechte weersomstandigheden en straatvuil.

Dit heeft invloed op het totale uiterlijk van het voertuig, de inruilwaarde en bovenal op de veiligheid van het voertuig.

MULTIMERK CARROSSERIE 4ALLCARS biedt u een specialistische reparatiemethode die de helderheid van de koplampen kan herstellen.

Dit tegen een veel lagere prijs als de vervanging van een koplamp.

Een scheur in de zetel ? Een vervelende kwetsuur van het dashboard of een brandgaatje ?

Ook hiervoor hebben we voor u "the magic solution".

Een onzichtbare restauratie van een lederen interieur ? Ja, dit is mogelijk !

Beschadigde of bekraste lichtmetalen velgen geven een voertuig een slechte uitstraling. Vervanging van lichtmetalen velgen kan erg duur en tijdrovend zijn.

MULTIMERK CARROSSERIE 4ALLCARS  kan deze velgen repareren tegen een redelijke prijs.

Beschadigde of bekraste lichtmetalen velgen geven een voertuig een slechte uitstraling. Vervanging van lichtmetalen velgen kan erg duur en tijdrovend zijn.

MULTIMERK CARROSSERIE 4ALLCARS  kan deze velgen repareren tegen een redelijke prijs.

ONE DAY REPAIR

In een polyvalente "One Day Repair" zone wordt de volledige herstelling uitgevoerd, en moet uw voertuig aldus niet meer verplaatst worden tussen de verschillende werkzones. Geen wachttijden meer tussen twee werkstations !

Deze techniek wordt uitgevoerd indien uw voertuig geen omvangrijke plaatwerkherstelling behoeft. Uw voertuig wordt sneller hersteld, het energieverbruik ligt lager en dit is tevens beter voor het milieu !

GARANT VOOR EEN FEILLOZE HERSTELLING.

ONZE JARENLANGE ERVARING, KWALITEIT EN ABSOLUTE KLANTENTEVREDENHEID ZIJN ONZE REFERENTIE'S